סל קניות
(
)

לכולנו חשוב להשתמש במוצרים איכותיים לעור הפנים, להעשיר את העור במינרלים טובים וכמובן – איך לא?!
להיות מיושרות עם הטרנדים החמים ביותר בעולם הביוטי.
זוהי נקודת המוצא שאיתה יצאנו לדרך בפיתוח הקולקציה החדשה של סקארה.
הקולקציה שפותחה במהלך חודשים ארוכים ומושקת בימים אלה, מציעה 12 קטגוריות חדשות של מוצרים: תוחמים, צלליות, שפתונים, ברונזרים, סומק ושימרים.
כל אלה פותחו בקפידה עבורך, בהתאם לעורך וכמובן – בהתאמה מלאה לסטנדרטים ולמגמות האיפור הבינלאומית, בעשרות גוונים טרנדים שונים ולא פחות חשוב- במחירים נגישים ונוחים.
כי אצלנו בסקארה לכל אחת ואחד מגיע להנות ממוצרים איכותיים לעור הפנים.
כימאים, מאפרים וטרנדולוגיים
הקולקציה החדשה נולדה כתוצאה משילוב כוחות של מספר אנשי מקצוע מובילים, מתחומים שונים, ביניהם: כימאים, מאפרים וטרנדולוגיים. כפועל יוצא מכך, הצלחנו בסופו של תהליך מחקרי להגיש לך מוצרים ברמה הגבוהה ביותר.
זה בא לידי ביטוי באיכות החומר שמונח על עור הפנים שלך, מלטף, רך ומטשטש פגמנטים וקמטים; כמו גם מוצרים המותאמים בצורה מושלמת לעולם הביוטי בגוונים האהובים והנחשקים.
וכדי להעניק לך חוויה מושלמת – עיצבנו במיוחד לקולקציה אריזות חדשות ומקצועיות, מתוך מחשבה על נוחות מרבית ומראה אלגנטי.
צמד חמד - סילקה ומיקה
בקולקציה החדשה ישנו שילוב גבוה של מספר גורמים המגדירים את המוצרים כאיכותיים במיוחד. ראשית, ריכזנו פיגמנטים טובים ואיכותיים, המתפזרים באופן שווה על העור הנשארים לאורך זמן. שילבנו אבקת סילקה איכותית, ברמה גבוהה המסייעת לטשטש פיגמנטים על העור, מעניקה גוון של עור חלק, אחיד ונעים כמשי. נדגיש כי מדובר באבקה הסופגת שומנים ומייצרת אפקט של מראה רך לעור. בנוסף, שילבנו גם כמות מכובדת של אבקת מיקה (מינרל) איכותית, המתפזרת בצורה טובה על העור המעניקה תחושת רכות. נוסיף כי כל המוצרים בקולקציה הינם טבעוניים ולא נוסו על בעלי חיים, ללא פראבנים וללא SLS.
נעים להכיר – הקולקציה החדשה כוללת 12 קטגוריות
סומק קרם – 8 גוונים – פודרה דחוסה לקיבוע מייק אפ וקונסילר בגימור טבעי, בעלת כיסוי מלא ומרקם קטיפתי.
עמידה בלחות, זיעה ומנטרלת מראה שומני מבלי לייבש את העור. הפודרה מגיעה ב-8 גוונים שונים להתאמה מושלמת לגוון עור הפנים.
פלטת צלליות - 8 גוונים / 4 גוונים – צלליות שנבחרו בקפידה לעיצוב, פיסול והדגשת מראה העיניים.
פלטת הצלליות עשירה בפיגמנטים וגוונים עכשוויים, בשילוב מושלם בין גוונים חמים וגוונים קרים ליצירת כל מראה מבוקש (בוקר/ ערב/ קז'ואל/ אירוע).
בקולקציה החדשה ישנן 5 פלטות שונות ומגוונות בשילוב טקסטורות ומרקמים לבחירה.
ברונזר בגימור מט/ מבריק - ברונזר באבקה דחוסה הנועד לייצר מראה עור אחיד/ שזוף זוהר ב-3 גוונים שונים ועמוקים ליצירת מראה שזוף טבעי.
מעניק לעור גוון חם ועמיד/ מואר וזוהר לאורך כל היום, המשתלב נהדר עם העור הטבעי ויוצר קווי מתאר עדינים ומודגשים.
סומק קטיפתי בגימור טבעי - סומק באבקה דחוסה, במרקם משי קטיפתי, מועשר במרכיבי לחות ובנוי מפיגמנטים עוצמתיים לפיזור קל ומראה סמוק טבעי.
סומק שפותח במיוחד כדי להעניק מראה טבעי של הסמקה ללחיים, במרקם קטיפתי ונעים בעל טקסטורה עדינה המשתלבת באופן מושלם בעור.
הסומק מגיע ב-12 גוונים מרהיבים להדגשת עצמות הלחיים, בהתאם לגוון עורך.
שפתון בגימור מט - קולקציית שפתונים במרקם קטיפתי עשיר להענקת צבע עמוק בגימור מט.
28 גוונים מרהיבים בגימור מט למראה שפתיים חושניות. השפתון המושלם ליצירת מראה שפתיים מלאות. השפתון שומר על לחות השפתיים ואינו מייבש אותן.
עפרון תוחם לשפתיים בחידוד – בגימור טבעי - עפרון תוחם לשפתיים בחידוד במגוון גוונים טרנדיים, במרקם קרמי למריחה מושלמת על השפתיים.
בעל פורמולה מועשרת ברכיבי לחות לשפתיים מלאות רכות, המעניקה גימור טבעי קטיפתי. העפרון מגיע ב-14 גוונים מבוקשים ליצירת שלל מראות וסגנונות.
טינט למראה שזוף ללחיים ולשפתיים - טינט במרקם נוזלי לשפתיים ולחיים למראה סמוק ושזוף לאורך כל שעות היום.
בעל פורמולה ייחודית עשירה בפיגמנט הנמרחת ומתמזגת באופן מושלם על העור.
הטינט מגיע ב- 2 גוונים לבחירה. מומלץ לנער את המוצר, למרוח עם המברשת המצורפת על אזור הלחיים והשפתיים ולטשטש עם מברשת או בעזרת האצבעות לפי הצורך.
שימר 5 גוונים למראה זוהר והארה - שימר דחוס עשיר ליצירת מראה מואר וקורן.
השימר מעניק גלואו טבעי ויוצר הארה מושלמת באזורים הגבוהים בפנים כמו עצמות הגבה, עצמות הלחיים וגשר האף, ליצירת מראה קורן.
השימר מאפשר פיסול מבריק המעניק לעור הפנים טקסטורה מושלמת והילה זוהרת למבנה הפנים. הוא מגיע ב-2 גוונים - חם וקר, המותאמים באופן מושלם לגוון עורך.
מומלץ להניח מעט מהשימר באמצעות המברשת על אזור עצם הלחי, גשר האף ומעל השפה העליונה.
סומק קרם בגימור טבעי- סומק בעל מרקם קרמי, קטיפתי וקל למריחה ליצירת מראה זוהר.
בשל היותו סומק לח, הוא מאפשר לבנות את רמת הכיסוי בנוחות ובקלילות בטכניקה רב שכבתית. מוצר אידיאלי לטאצ’אפ מהיר בשגרת היומיום. הסומק מגיע ב- 6 גוונים.
מומלץ למרוח את הסומק בטפיחות עם מברשת או עם האצבע, ולטשטש עם מברשת או ספוגית עד למראה אחיד וקליל.
חשבון בבקשה
כלל מוצרי הקולקציה החדשה מתומחרים במחירים נגישים שנעים בין 15-39.90 שקלים. השילוב המנצח של מוצר איכותי בעל פורמולות אבקות ומינרלים המסייעים למראה עור הפנים שלך, במחיר השווה לכל כיס הוא ההצלחה הגדולה של הקולקציה.
כי הפנים שלך הם הפנים שלנו.