שמן לבנדר

מק''ט: 7290115291759
10 מל
₪15.00
+ -

נחשב לאחד השמנים המועילים ביותר בתחום הקוסמטיקה הטבעית. נחשב לפתרון האופטימלי של מי שמעדיף ריפוי נטול חומרים כימיים. בשונה מרוב השמנים האחרים, בשמן לבנדר ניתן להשתמש ישירות על העור ללא מהילה גם במקרים של עור רגיש, פגוע או מגורה. 

טיפ לשימוש- טפטוף של כמה טיפות לבנדר לדלי של שטיפת הרצפה תגרום לריח נעים בבית ומעבר לכך תיצור אווירה מרגיעה. כמו כן, טיפת לבנדר על הכרית תשרה שינה נעימה ורגועה. במריחה על העור, טיפה של שמן לבנדר על עקיצת יתוש תרגיע ותבריא את העור.